‘Zorgen om blessures van Justin Bijlow’

Er zijn zorgen bij Feyenoord om doelman Justin Bijlow. De jonge keeper kampt namelijk aan de lopende band met blessures.

In gesprek met Voetbal International vertelt de coach van Jogng Oranje Erwin van de Looi: “Over de keepers is uitgebreid gesproken. Ik heb ook afgelopen week met Justin Bijlow gebeld en zijn situatie besproken. Die is moeizaam, daar heb ik ook mijn zorgen over geuit.”

Van de Looi vervolgt: “Zeker ook over zijn rol binnen Jong Oranje. Daar hebben we open en eerlijk over gesproken. De precieze inhoud van het gesprek en wat zijn rol gaat worden in Hongarije, dat gaan we daar wel zien. Maar het is wel iets wat aandacht heeft gehad. We hebben contact met de medische staf van Feyenoord. Als hij niet fit was geweest dan had ik hem niet meegenomen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *