‘Lutsharel Geertruida staat voor een toptransfer’

Feyenoord Lutsharel Geertruida zou in de zomer zomaar een mooie transfer kunnen gaan maken. Volgens de Italiaanse media volgt AC Milan zijn ontwikkeling op de voet.

De Rossoneri zouden in de aankomende zomer al toe willen slaan in De Kuip, al specificeert Calciomercato niet wat de ploeg van Zlatan Ibrahimovic precies overheeft voor zijn target. De marktwaarde van Geertruida wordt in ieder geval geschat op 6 miljoen euro.

De jonge Feyenoorder geeft nooit tv-interview omdat hij stottert. Oefenmeester Dick Advocaat liet zich hier onlangs over uit: “Dat is een probleempje, dat weet hij zelf ook. Maar het is gewoon een prachtige jongen. Voor ons is het makkelijk praten, maar voor zo’n jongen is dat natuurlijk heel moeilijk. Maar je merkt wel dat hij vrijer wordt. Ook in het veld hoor je dat. Daar moet hij overheen.”

De Kleine Generaal vervolgde: “Als hij bij mij zit, kunnen we best wel wat praten, maar het stokt vaak. Daar moet hij overheen. Maar het eerste begin, hij is net twintig jaar, is er. En dat vind ik heel belangrijk voor zo’n jongen. Daarnaast is het gewoon een hele oprechte jongen, en daar houd ik van.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *