‘Feyenoord moet voor zomerse komst van Georgios Giakoumakis gaan’

Feyenoord heeft met Nicolai Jorgensen en Lucas Pratto twee spitsen maar toch spelen ze niet. Vleugelspits Bryan Linssen krijgt de voorkeur boven deze twee spelers van trainer Dick Advocaat.

De kans is dan ook groot dat Feyenoord komende zomer op zoek gaat naar een nieuwe spits. Journalist Sjoerd Mossou opperde al eens dat de club voor Georgios Giakoumakis, goed voor 24 goals (!) namens VVV-Venlo dit seizoen, moet gaan.

FR Fans was men benieuwd naar de opinie van de achterban. En wat bleek: “66% (1432 stemmen) was het eens met Mossou en vindt Giakoumakis een aanwinst voor Feyenoord. 34% (725 stemmen) denkt er anders over: de spits zou geen aanwinst zijn voor de Rotterdammers.”

In de reacties stellen Legioensleden onder meer: “Ik vind Giakoumakis watervlug, met een echt neusje voor de goal. Geef ‘m speelruimte, letterlijk en figuurlijk in het veld en hij is levensgevaarlijk als, het gaat om doelpunten scoren. Als ‘t kan, absoluut een speler om te halen”, en “Daar zit wel wat in. Hij is wel zo een type als Pellè, alleen had Pellè iets meer krediet omdat Feyenoord nog iets beter spelersmateriaal had dan het materiaal van nu.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *