FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Marcos Senesi: ‘Ik praat niet met clubs, ben met Feyenoord bezig’

Feyenoord-verdediger Marcos Senesi heeft duidelijk gemaakt dat alleen bezig is met werkgever Feyenoord. Transferzaken laat hij over aan zijn zaakwaarnemer die toevallig zijn vader is.

“Ik wil graag één ding duidelijk maken: ik heb met niemand gesproken, ik ben volledig met Feyenoord bezig. Deze club moet een ticket voor Europees voetbal veroveren. Daar gaan we alles aan doen”, aldus Senesi in gesprek met het Algemeen Dagblad. De verdediger komt steeds dichter bij een uitnodiging voor het Argentijnse elftal. “Als ik goed presteer, is de Copa América een reële mogelijkheid. Dus er is nog veel te winnen voor de club en voor mij. Maar ik zit helemaal niet met een transfer in mijn hoofd.”

Senesi wordt de laatste maanden in verband gebracht met Serie A-club Napoli. Hier wil hij niet te diep op ingaan. “Ik lees ook citaten van mensen die mij in verband brengen met clubs. Ook hierover kan ik heel duidelijk zijn: alleen mijn vader behartigt mijn belangen”, doelt Senesi op uitspraken van andere zaakwaarnemers in de Italiaanse media.

Senesi is ambitieus en hoopt op een stap hogerop, maar hij wil daarbij geen overhaaste beslissingen maken. “Ik ben altijd kritisch en dat blijf ik, maar ik denk wel dat ik laat zien dat ik steeds beter word. Dit zijn belangrijke maanden in mijn loopbaan. Ik wil dit seizoen bij Feyenoord sterk afsluiten. Over volgend seizoen hebben we het nog niet gehad. De nieuwe trainer Arne Slot ken ik persoonlijk ook niet, we hebben nog nooit met elkaar gesproken”, sluit hij af.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *