FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Liverpool heeft verrassende vervanger op het oog voor Wijnaldum’

Georginio Wijnaldum is aan het einde van het seizoen transfervrij en hij lijkt Liverpool dan ook te gaan verlaten. Het zie ernaar uit dat hij na de zomer voor FC Barcelona gaat spelen. En als vervanger hebben ze een verrassende speler op het oog.

Opvallend genoeg doen The Reds dat bij de hekkensluiter Sheffield United. Eurosport weet namelijk dat Liverpool gecharmeerd is van Sander Berge. De 23-jarige Noor speelde zich eerder al in de belangstelling van Aston Villa. Bij The Blades heeft de international nog een contract tot medio 2024 en zou hij rond de 18 miljoen euro kosten.

Afgelopen december raakte Berge behoorlijk geblesseerd, waardoor hij naar verwachting zo’n drie maanden niet in actie kan komen. Hij hoopt binnenkort weer aan te sluiten bij de nummer laatst, al lijkt degradatie al zo goed als zeker. Hierdoor zal een zomers vertrek alleen maar realistischer worden. De club uit Sheffield haalde de Scandinaviër in januari 2020 op bij KRC Genk, waar hij vanaf 2016 speelde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *