‘Lutsharel Geertruida langer bij Feyenoord na gesprek met Arne Slot’

Lutsharel Geertruida heeft na een gesprek met de aankomende trainer Arne Slot besloten dat hij zijn contract bij Feyenoord zal gaan verlengen. Dit weet de Telegraaf te melden.

Het huidige contract van Geertruida loopt nog door tot de zomer van 2022, maar De Telegraaf meldt dat de vleugelverdediger zijn handtekening al onder een nieuw contract heeft gezet. Feyenoord heeft het nieuws nog niet officieel naar buiten gebracht. Het is nog niet bekend voor hoeveel jaar Geertruida bijtekent in Rotterdam.

Een gesprek met de nieuwe trainer Slot zou de doorslag hebben gegeven voor Geertruida, die dit seizoen een uitstekende indruk maakt bij Feyenoord. De verdediger duikt regelmatig op voor het doel van de tegenstander en pikt zo zijn doelpuntjes mee. Hij kwam tot op heden tot acht doelpunten en twee assists in het shirt van Feyenoord.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *