FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Sevilla reserveert 20 miljoen euro voor Feyenoorder’

Het Spaanse Sevilla wil deze zomer uitpakken met de komst van Feyenoord-speler Orkun Kokcu. Ze hebben naar verluid een bedrag van 20 miljoen euro voor hem over.

De Turks international stond al eerder in de belangstelling van de Spaanse clu, waar hij in de persoon van technisch directeur Monchi een groot idolaat heeft. Deze zomer wil de bekende technisch directeur een nieuwe poging wagen om de spelmaker naar Spanje te halen.

Aankomende zomer zouden afgevaardigden van Sevilla richting Rotterdam vertrekken om een overgang te bespreken. De Spaanse subtopper heeft wel de nodige concurrentie: Arsenal, dat deze zomer ook in verband gebracht werd met Kökçü, is de belangstelling nog niet verloren en ook Leicester City en Leeds United volgen Kökçü met bovengemiddelde interesse.

Monchi heeft inmiddels begrepen dat er twintig miljoen euro nodig is om Kökçü los te weken uit De Kuip. Dat is een flink bedrag, maar de technisch directeur van Sevilla heeft dat ervoor over omdat hij een “speciale speler” in Kökçü ziet.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *