FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Atletico en Real Madrid strijden om handtekening van Renato Tapia’

Renato Tapia staat voor een zomerse droomtransfer. Zowel Atletico Madrid als Real Madrid zijn namelijk geinteresseerd in hem. Los Rojiblancos zouden de beste papieren hebben door een belofte van coach Diego Simeone aan de oud-speler van Feyenoord.

De carrière van Tapia zit in de lift sinds zijn vertrek uit de Eredivisie. Hij is een belangrijke kracht bij Celta de Vigo en wordt al enige tijd in verband gebracht met een transfer. Vooral Simeone is zeer gecharmeerd van de 25-jarige middenvelder, schrijft El Futbolero. De Argentijnse trainer zou Tapia zelfs min of meer een basisplaats beloven als hij overstapt naar het Wanda Metropolitano.

Simeone ziet in de Peruviaanse international een toekomstig Primera División-ster en wil Real Madrid daarom aftroeven. Atlético moet wel een transfersom vrijmaken voor Tapia, die een contract tot medio 2024 heeft bij Celta de Vigo.

Tapia speelde in Nederland voor FC Twente, Feyenoord en Willem II. Vorige zomer vertrok de defensieve middenvelder naar Spanje.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *