Feyenoord weken zonder middenvelder Leroy Fer

Feyenoord moet het de komende weken doen zonder middenvelder Leroy Fer. Hij kampt namelijk een kuitblessure.

Fer werd tegen PSV (1-1) nog buiten de ploeg gehouden met het oog op de komende serie wedstrijden, maar dat is dus niet voldoende gebleken. Fer mist dit weekend de ontmoeting met FC Emmen en mogelijk gaan er meer wedstrijden aan zijn neus voorbij. Een geluk bij een ongeluk is dat de Rotterdammers door de interlandperiode over een week niet in actie komen.

Feyenoord moet ook Bart Nieuwkoop, Mark Diemers en Christian Conteh nog altijd missen. Justin Bijlow is wel inzetbaar, maar op de persconferentie wilde Advocaat zich nog niet uitspreken over wie de voorkeur krijgt onder de lat. Nick Marsman maakt in die hoedanigheid immers een goede indruk.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *