Stanley Brard vertrek aan het einde van het seizoen bij Feyenoord

De wegen tussen Feyenoord en hoofd opleidingen Stanley Brard scheiden aan het einde van het seizoen. Die beslissing is genomen na de onrust die ontstond binnen de club, nadat Brard bekend maakte een aantal jeugdtrainers op straat te willen zetten.

De mail die de afgelopen dagen voor de nodige commotie zorgde was gericht aan het adres van Mark Koevermans, maar Brard stuurde deze per abuis ook naar Mark Onderwater, één van de medewerkers waar hij zijn onvrede over uitte. Feyenoord komt een aantal dagen later met het nieuws het aflopende contract van Brard niet te verlengen.

Brard was bijna twaalf jaar actief binnen de jeugdopleiding van Feyenoord en zag hoe spelers als Leroy Fer en Georginio Wijnaldum hun doorbraak beleefden bij het eerste elftal. “Zich ontwikkelen en doorbreken doen de jongens natuurlijk primair zelf – en met de hulp van de fantastische trainers en begeleiders die nog steeds rondlopen op de Academy – maar het vervult met trots te weten dat mede mogelijk te hebben gemaakt”, laat hij in een reactie op de clubwebsite weten.

Ondanks zijn ‘mail-blunder’ had Brard gehoopt op een langere verbintenis bij Feyenoord. “Ik was graag nog een of meerdere jaren doorgegaan. Desalniettemin kijk ik met ontzettend veel plezier terug op mijn tijd op Varkenoord.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *