‘Frenkie de Jong tipt Barcelona over Feyenoorder’

Frenkie de Jong zou het wel zien ztten als FC Barcelona zich komende zomer zal versterken met Feyenoord-middenvelder Orkun Kokcu. De smaakmaker zou hem hebben aangeraden bij de clubleiding.

De Turk maakt geen geweldig seizoen door in De Kuip, maar volgens de Spanjaarden is hij behoorlijk populair op de transfermarkt: Everton, Sevilla, Villarreal, Arsenal én Bayer Leverkusen zouden concreet geïnteresseerd zijn.

Kökcü heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2025, maar de financiële situatie in Rotterdam-Zuid is allerminst rooskleurig te noemen en de middenvelder vertegenwoordigt volgens de website Transfermarkt een waarde van liefst 12 miljoen euro. Mogelijk is het dus slim om hem te verkopen, zodat de traditionele Eredivisie-topclub weer wat lucht krijgt.

De hoofdrolspeler in dit verhaal liet onlangs zelf weten over zijn toekomst: “Als er deze zomer een mooi bod komt, dan kan het best zo zijn dat de club daar om bepaalde redenen aan mee wil werken. Het is dan niet meer zozeer de vraag of ik klaar ben voor de stap, maar meer of het voor alle partijen goed is. En dan denk ik als Feyenoorder ook aan de club.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *