‘Feyenoord gaat 8 miljoen extra verlies lijden vanwege corona’

De coronacrisis hakt er ook bij Feyenoord in. Directeur Mark Koevermans verwacht namelijk dat de club 8 tot 8,5 miljoen extra verlies gaat lijden vanwege de pandemie.

“De situatie is ernstig”, geeft de algemeen directeur toe in FC Rijnmond. Op een begroting van zeventig miljoen euro is al dertien à veertien miljoen bezuinigd, maar dat is niet voldoende. “We beseffen dat we een zware oproep doen naar supporters en zakelijke relaties van Feyenoord. We zouden blij zijn met iedere steun van iedere supporter.”

Ook de spelersgroep moet inleveren, maar dat leidde eerder tot weerstand. Koevermans: “De meeste spelers gaan ook mee. Een aantal daarvan is het er nog steeds niet mee eens. Daar praten we nog mee, maar we hebben geen signalen over juridische stappen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *