FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Steven Berghuis: ‘We hielden FC Emmen in leven’

Steven Berghuis baalt van het 1-1 gelijke spel van Feyenoord gisteren tegen FC Emmen. “We wisselden goede en slechte fases af”, opperde Berghuis na de wedstrijd voor de camera van ESPN.

“In de eindfase kwamen we amper te grote kansen en hielden we Emmen in leven. Door die strafschop staat het ineens 1-1 en dan wordt het voor ons heel erg moeilijk. Het was de laatste twintig minuten voetballen tegen de tijd.”

De aanvoerder van Feyenoord zag een groot verschil tussen de eerste en tweede helft. “De eerste helft was okay, maar in de tweede helft vielen we ver weg. We kregen het niet meer voor elkaar om alsnog de 2-1 te maken”, aldus Berghuis, die het puntenverlies niet wijt aan inzet. “Het veld werd lang en we bleven op en neer lopen. Ik denk niet dat het onwil is.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *