FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord laat Marcos Senesi niet gaan

Marcos Senesi werd onlangs opgeroepen voor het Olympische elftal van Argentinie maar Feyenoord is niet van plan om hem te laten gaan. Dit heeft te maken met de coronapandemie waar de wereld momenteel in verkeerd.

De Telegraaf schrijft op maandagochtend: “De Argentijnse verdediger Marcos Senesi van Feyenoord blijft tijdens de interlandperiode in Rotterdam. De 23-jarige Senesi was opgeroepen voor het olympisch elftal van Argentinië, dat twee oefeninterlands speelt in en tegen Japan. Feyenoord ziet het vanwege de coronaproblematiek en quarantaineplicht echter niet zitten om de Argentijn naar Azië te laten afreizen.”

De krant gaat verder: “Senesi zou in eerste instantie naar het A-elftal van Argentinië gaan maar de WK-kwalificatiewedstrijden die in Zuid-Amerika voor eind maart op het programma stonden zijn afgelast. Vanwege alle reisrestricties zouden de Zuid-Amerikaanse landen amper kunnen beschikken over hun internationals die in Europa spelen. De Argentijnse bond hoopte dat Senesi dan wel mee zou gaan naar Japan. Aangezien het om oefeninterlands gaat, besloot Feyenoord echter om de verdediger thuis te houden.”

Senesi liet onlangs zelf weten: “Ik ben trots dat ik ben opgeroepen. Het is een droom om voor de nationale ploeg te spelen en het is duidelijk dat ik in beeld ben bij de bondscoach. Ik moet geduld hebben en zorgen dat ik straks weer wordt opgeroepen. Dat heb ik in eigen hand.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *