‘Tonny Vilhena staat voor een droomtransfer’

In 2019 verraste Tonny Vilhena met de overstap van Feyenoord naar het Russische Krasnodar. Inmiddels zou de middenvelder het wel gezien hebben in Rusland en inzetten op een transfer.

Volgens het medium Championnat aast Vilhena op een transfer naar één van de grote vijf landen uit Europa (Italië, Spanje, Engeland, Duitsland of Frankrijk). En er zou ook al interesse uit bijna iedere topcompetitie zijn, zo klinkt het.

Namen van clubs worden niet genoemd, maar Vilhena zelf wil maar wat graag weg omdat hij uit beeld lijkt te zijn verdwenen bij bondscoach Frank de Boer. Aangezien hij een uitstekend seizoen kent bij Krasnodar, lijkt de kans groot dat er wel een transfer gaat komen in de zomer van dit jaar.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *