‘Wijnaldum wijst Liverpool af en tekent bij FC Barcelona’

Georginio Wijnaldum speelt na de zomer voor FC Barcelona. Dit weet The Sunday Times vandaag te melden. Er zou een akkoord zijn bereikt over een voorcontract.

Nu krijgen Koeman en Wijnaldum alsnog hun zin. Spaanse media schreven de afgelopen weken nog dat de interesse was verflauwd door de opmars van jeugdproduct Ilaix Moriba. Volgens The Times is het aantrekken van de oud-speler van Feyenoord en PSV echter een extra blijk van vertrouwen aan Koeman, die bij Oranje al met Wijnaldum samenwerkte.

Wijnaldum speelt sinds 2016 voor Liverpool, dat hem voor 27,5 miljoen euro overnam van Newcastle United. Hij speelde een belangrijke rol in het succesteam van manager Jürgen Klopp, dat eerst de Champions League en afgelopen seizoen de Premier League won. In totaal speelde hij tot dusver 225 officiële duels voor The Reds.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *