FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord aast op sensatie uit de KKD-competitie’

Sam Beukema heeft zich in de kijker gespeeld van Feyenoord. Hij is dit seizoen één van de smaakmakers van Go Ahead Eagles uit de KKD. Dit weet Voetbal International te melden.

“Als aanvoerder met Go Ahead in de Eredivisie zou natuurlijk óók fantastisch zijn”, droomt Beukema hardop in gesprek met VI. “Bang ben ik nergens voor. Nee, ook niet als Feyenoord voor mij komt. Zo’n stap die Perr Schuurs maakt, van Fortuna naar Ajax, waarom zou ik zoiets niet kunnen?”

“Of het wel of niet met een tussenstap is, ik heb er in ieder geval vertrouwen in dat er nog veel meer in het vat zit”, vervolgt een ambitieuze Beukema. “Ik denk ook dat als ik heb geproefd van een hoger niveau, ik het karakter heb ten koste van alles aan te slagen. Ik ben zo leergierig en eager om te blijven investeren in mezelf. Dan zie ik geen plafond.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *