FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Als we zo met Oranje blijven spelen, komen we niet door de poule’

Het Nederlands Elftal verloor woensdag met 4-2 van Turkije en begon de WK-kwalificatie nogal slecht. Volgens middenvelder Frenkie de Jong zullen ze zich met dit spel dan ook niet gaan plaatsen.

“Als we zo spelen als gisteren komen we niet door de poule”, blikt De Jong voor de camera van de NOS vooruit op het komende EK. “Ik ben er alleen niet zo bang voor dat het gebeurt, want over het algemeen is dit alleen niet ons normale niveau. We weten echt wel wat we fout gedaan hebben, we beseffen het ook. We hebben het goed besproken. Nu gaan we gewoon door.”

Oranje moet de knop ook snel omzetten. De komende dagen staan er namelijk nog twee interlands op het programma, tegen Letland en Gibraltar. De Jong zou het alleen liever opnemen tegen tegenstanders van een ander kaliber. “Tegen Letland en Gibraltar ben je gewoon verplicht om te winnen. Je hebt liever dat je je kunt revancheren tegen een echt groot land”, legt hij uit. “Maar daarnaast wil je gewoon weer een goed gevoel krijgen, door te winnen. Dat moeten we gewoon doen tegen deze landen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *