FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord toch langer door met jeugdtrainers Van Gobbel en Boel’

De jeugdtrainer Ulrich van Gobbel en Melvin Boel zullen ook na de zomer werkzaam zijn bij Feyenoord. Beiden werden genoemd in een verkeerd geadresseerde mail van hoofd jeugdopleidingen Stanley Brard, die daarin aangaf met een aantal medewerkers niet door te willen. Eerder werd al bekend dat Brard zelf na dit seizoen vertrekt bij Feyenoord.

Boel en Van Gobbel trainden samen Feyenoord Onder 18 (Boel als hoofdcoach, Van Gobbel als assistent) en werden geschaard onder de ‘jonge garde’ op de Feyenoord Academy. Daar zou al enige tijd een tweestrijd gaande zijn tussen de oudere en jongere trainers. In een mail gericht aan directeur Mark Koevermans liet Brard vorige week weten van enkele medewerkers af te willen, maar deze mail kwam per ongeluk bij de verkeerde persoon terecht. Dit lekte uit en leidde tot onrust binnen de club, waarna Feyenoord uiteindelijk het vertrek van Brard zelf aankondigde.

Dat Boel en Van Gobbel nu mogen blijven, werd gemeld door clubwatcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad. Hij laat bovendien weten dat de functie van hoofd jeugdopleidingen – waar momenteel nog geen opvolger voor is benoemd – intern zou kunnen worden opgevuld. Ook Boel zelf hintte via Twitter dat hij ook volgend seizoen aan Feyenoord verbonden zal zijn. ‘Trust the process! Season 21/22 @Feyenoord’, schreef hij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *