FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Lucas Pratto krijgt volgende dreun te verwerken’

Afgelopen winter maakte Lucas Pratto de overstap van River Plate naar Feyenoord maar een succes werd het niet. De spits komt niet aan spelen toe en wanneer hij terugkeert naar Argentinie dan is er ook weinig perspectief voor hem.

Tijdens de winterse transferperiode wilde River Plate eigenlijk niet meewerken aan een vertrek van Pratto. De spits besloot de clubleiding te overtuigen om tóch mee te werken aan een deal met Feyenoord, maar in De Kuip verdween hij al snel buiten beeld. Trainer Dick Advocaat lijkt de bonkige Zuid-Amerikaan al definitief te hebben afgeschreven.

Normaal gesproken keert Pratto in de zomer terug naar Buenos Aires, maar volgens Argentijnse media is zijn perspectief ook daar gering. De spits heeft inmiddels twee opties te horen gekregen: het contract ontbinden óf de concurrentiestrijd accepteren met een viertal spitsen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *