FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord krijgt concurrentie van AZ in strijd om Sam Beukema’

Onlangs werd bekend dat Feyenoord interesse heeft in GA Eagles-speler Sam Beukema maar ze blijken niet de enige te zijn.

Voetbal International schrijft: “Feyenoord, FC Utrecht en AZ willen zich versterken met Sam Beukema en hebben zich inmiddels gemeld voor de verdediger van Go Ahead Eagles die dit seizoen grote indruk maakt in de Keuken Kampioen Divisie.” Ook FC Groningen, FC Twente én twee Engelse clubs hebben interesse getoond.

Beukema is bezig aan een uitstekend seizoen in Deventer. De jonge verdediger liet in het weekblad al weten niet bang te zijn voor een stap hogerop. Zelfs een club als Feyenoord gaat hij niet uit de weg.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *