Feyenoord verlengt contract van Jordy Wehrmann

Feyenoord heeft het contract van middenvelder Jordy Wehrmann met een jaar verlengd. Hiermee voorkomen ze dat hij aan het einde seizoen transfervrij de deur uitloopt. Momenteel wordt hij verhuurd aan het Zwitsere FC Luzern.

Omdat Wehrmann met Feyenoord onder 21 niet in actie mocht komen wegens het coronavirus, besloot Feyenoord hem deze winter te verhuren aan Luzern. Voor de jaarwisseling deed Dick Advocaat nog regelmatig een beroep op de jeugdexponent, die in oktober 2020 debuteerde in de hoofdmacht. Na zeven optredens in de Eredivisie

Daar staat de teller inmiddels op tien wedstrijden en één assist. “We houden de ontwikkeling van Jordy na zijn verhuur goed in de gaten en zijn blij om te zien dat het al zo snel goed uitpakt,’ aldus technisch directeur Frank Arnesen op de clubwebsite. “Dat hij nu meters kan maken op het hoogste niveau is goed voor hem en goed voor Feyenoord. Na de zomer kan hij met meer bagage hier bij ons voor zijn kans gaan.”

“We hebben besloten de optie te lichten, dus ik ben nog een jaar langer speler van Feyenoord”, glundert Wehrmann. “Het is afwachten hoe het volgend seizoen gaat lopen met de nieuwe trainer. Er gebeurt veel, ik hoop dat ik volgend jaar veel ga spelen. Ik merk aan mezelf dat het goed is voor mijn ontwikkeling. Hopelijk wordt het een mooi jaar.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *