FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord ziet komst van Rafael Santos Borré mislukken’

Feyenoord werd onlangs gelinkt aan de Argentijnse speler Rafael Santos Borré van River Plate. Maar de 25-jarige spits lijkt niet op weg te zijn naar de Kuip. Dit weet het medium TyC Sports te melden.

Borré beschikt over een aflopend contract in Buenos Aires en was dus wel interessant voor Feyenoord, maar volgens de bovengenoemde bron vist technisch directeur Frank Arnesen dus achter het net. De spits zou namelijk besloten hebben om een vijfjarig contract bij Grêmio te ondertekenen, waarna de Brazilianen een kleine vergoeding voor hem zullen betalen.

De Colombiaan vertegenwoordigt een transferwaarde van liefst 15 miljoen euro en was wat dat betreft een goede aanwinst geweest voor de huidige nummer vijf van de Eredivisie. Op jonge leeftijd ging Borré van Deportivo Cali uit zijn vaderland naar Atlético Madrid, dat 5 miljoen euro voor hem neerlegde. In de Spaanse hoofdstad kon hij de verwachtingen niet waarmaken, en via uitleenbeurten bij Deportivo Cali en Villarreal kwam hij bij River Plate terecht.

In 130 officiële duels voor de Argentijnen scoorde hij liefst vijftig keer én gaf hij zestien assists. Afgelopen zondag scoorde hij nog vier keer tegen Godoy Cruz (1-6). Feyenoord had hem goed kunnen gebruiken, omdat Bryan Linssen, Róbert Bozeník, Nicolai Jörgensen en Lucas Pratto niet echt presteren in De Kuip…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *