‘Arne Slot gaat grote verandering doorvoeren bij Feyenoord’

Volgend seizoen staat Arne Slot aan het roer bij Feyenoord. En wat er voor hem mogelijk is bij de Rotterdammers is nog maar de vraag. Het is letterlijk een sprong in het diepe voor de oefenmeester.

In Veronica Inside was clubwatcher Martijn Krabbendam duidelijk: “Arne Slot is niets beloofd. Er is niet gezegd dat er een investeerder komt.” De trainer moet het dus stellen met de beperkingen die er zijn, maar hij zal wel een aantal grote veranderingen toepassen. “Hij wil de hoogste jeugdelftallen anders ingericht zien. Hij wil dat echt naar zijn hand zetten.”

“Hij scout ook in de Eerste Divisie”, zo vervolgt Krabbendam, journalist van weekblad Voetbal International, in het praatprogramma. “Slot denkt dat hij met de huidige selectie en een paar aankopen Feyenoord beter kan laten voetballen. Maar hij gaat natuurlijk ook meer verdienen.

Krabbendam weerspreekt dat Feyenoord AZ willens en wetens dwars probeerde te zitten. “Feyenoord heeft Slot pas benaderd toen bleek dat hij beschikbaar was.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *