FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘AZ troeft Feyenoord af in transferbod op Sam Beukema’

De kans is groot dat Sam Beukema bezig is aan zijn laatste maanden als speler van Go Ahead Eagles. Feyenoord, AZ en FC Utrecht dingen namelijk allen naar zijn handtekening.

In De Oosttribune vertelt journalist Tijmen van Wissing: “Die belangstelling is gigantisch. Er zijn echt tien clubs die contact zoeken met zijn zaakwaarnemer. FC Utrecht, AZ en Feyenoord hebben zich officieel gemeld. Dat zijn niet de minste clubs.”

Van Wissing weet welke bedragen er reeds zijn geboden en daarbij geniet AZ een voorsprong. “Feyenoord heeft zeven ton voor hem over. AZ zevenenhalf. Die prijs drijft op richting de miljoen denk ik. Misschien acht ton. Ik denk dat het een gigantisch bedrag gaat worden voor Go Ahead Eagles. Ik denk dat het gaat tussen Feyenoord en AZ als ik de verhalen uit kamp-Beukema een beetje hoor.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *