FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord slaat bod van maar liefst 50 miljoen euro af’

Feyenoord heeft een bod van maar liefst 50 miljoen afgeslagen. Met dit bedrag zouden ze voorlopig financieel uit de brand geholpen zijn maar ze zijn er niet op ingegaan.

Voetbal International schrijft: “De oorlog die al jaren achter de schermen woedt bij Feyenoord, gaat een nieuwe fase in. Veel geledingen maken zich grote zorgen over de ramkoers die de directie vaart als het gaat om een nieuw stadion. Ook bij de Vrienden van Feyenoord circuleert een presentatie, die in handen is van VI en veel vragen oproept.”

“Daarin wordt gesteld dat al in mei 2020 Feyenoord het aanbod vanuit Rotterdam kreeg voor een injectie van vijftig miljoen euro. Een deel daarvan was bestemd om het stadion dat intussen onderpand is bij Goldman Sachs, weer in eigen handen te krijgen. Een bod dat later in het jaar nog een keer zou zijn gedaan”, zo voegt het medium toe. “Officieel ging dat via de mensen achter De Moderne Kuip, die met hun Plan B pleiten voor een goedkoper en vernieuwd Feyenoordstadion. Een vangnet cq alternatief voor het veel te dure stadion, dat er nog steeds niet is.”

De Rotterdamse miljardair Aat van Herk is de drijvende kracht achter dit bod. Hij zou géén aandelen hebben geëist, maar louter dat het onderpand terug zou worden gekocht. “De rest van het geld kon deels ingezet worden voor versterking van de selectie en het onmiddellijk aanpakken van het achterstallige onderhoud van het stadion. Een van de aanwezige mensen bij het gesprek die anoniem wil blijven bevestigt desgevraagd dat Koevermans daar wel degelijk was”, aldus VI.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *