FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Toptransfer Marcos Senesi komt in stroomversnelling’

Feyenoord-mandekker Marcos Senesi staat voor een transfer naar het Italiaanse Napoli. Met dit nieuws pakt het medium Contropiede Azzurro uit.

Het is een publiek geheim dat Senesi op het wensenlijstje staat in Napels. Vorig jaar zomer was dat al het geval, maar in die periode bleven uitgaande transfers in de laatste linie uit en was er dus geen noodzaak om door te pakken. Het Italiaanse medium schrijft nu dat Mino Raiola opdracht heeft gekregen om Kostas Manolas weg te brengen en de zaakwaarnemer heeft die opdracht meteen aanvaard.

Napoli hoopt de eventuele miljoenen voor Manolas aan te wenden voor de komst van Senesi. De 23-jarige verdediger liet bij monde van zijn management al weten open te staan voor een carrière in Napels. De Serie A-club is bekend met de financiële voorwaarden en zou geen grote problemen voorzien, al zal men er natuurlijk wel alles aan doen om de prijs omlaag te praten.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *