FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Sam Beukema akkoord met club uit de Eredivisie’

Sam Beukema lijkt deze zomer een transfer te gaan maken. De verdediger van Go Ahead Eagles is naar eigen zeggen akkoord met een club uit de Eredivisie. Om welke club het gaat wil de mandekker niet zeggen.

“Ik heb er eigenlijk helemaal geen zin in om erover te praten nu”, begint een teleurgestelde Beukema na het 3-3 gelijkspel tegen hekkensluiter Den Bosch voor de camera van ESPN. “Er is zeker interesse. Er speelt ook best wel wat. De interesse is mooi, daar ben ik blij en trots op. Het zal de komende weken blijken wat er gaat gebeuren.”

Beukema gaf in een eerder interview met Voetbal International aan dat hij een stap als Perr Schuurs, die van Fortuna Sittard naar Ajax vertrok, niet uit de weg zou gaan. “Als hij dat kan, waarom zou ik het dan niet kunnen. Ik weet dat ik goed bezig ben en een goede ontwikkeling te pakken heb. Een tussenstap, als ik die over kan slaan, ga ik dat niet uit de weg. Ik ga uit van eigen kracht, voel dat er nog veel meer inzit.”

Hans Kraay jr. gaf vorige week vrijdag al aan dat er snel nieuws verwacht kan worden rondom Beukema. De Go Ahead-verdediger kreeg die uitspraak ook mee en kan er om lachen. “Ik weet niet hoe Hans erbij kwam, maar de kans is wel groot dat er binnen drie weken wat rond is”, geeft hij eerlijk toe.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *