FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord strijd met Lazio en Celta om Colombiaanse spits’

Feyenoord wil dolgraag de Colombiaanse spits Rafael Santos Borré naar Rotterdam halen. Hij is na dit seizoen transfervrij bij River Plate en weigert daar bij te tekenen ondanks dat ze hem een uitstekende aanbieding hebben gedaan.

Volgens de laatste berichten uit Zuid-Amerika klopt dat, maar weigert Borré op dit moment voor Grêmio te tekenen. De Colombiaanse aanvaller zou bij voorbaat zijn loopbaan willen voortzetten in Europa. Eerder kwam hij al uit voor Atlético Madrid en Villarreal.

Feyenoord is niet de enige Europese club met interesse. Ook SS Lazio en Celta de Vigo worden genoemd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *