FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord zegt contracten van vijftal spelers op’

Feyenoord heeft de contracten van Eric Botteghin, Ramón ten Hove, Sven van Beek, George Johnston en Bart Nieuwkoop formeel worden opgezegd. Dit meldt de club via haar digiatel huis.

Het vijftal heeft een aflopend contract bij de club en volgens de CAO-regelgeving moest voor 1 april duidelijk gemaakt worden wat er met de contracten zou gebeuren. Van Beek en Johnston spelen op huurbasis momenteel al voor een andere club.

Het feit dat de contracten zijn opgezegd betekent echter niet dat de vijf spelers definitief zullen vertrekken bij Feyenoord. De club kan eventueel op een later moment in gesprek over een nieuwe verbintenis.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *