Gazzetta dello Sport: ‘Feyenoorder volgend seizoen naar Napoli’

Het Italiaanse medium La Gazzetta dello Sport acht de kans groot dat Marcos Senesi volgend seizoen in het shirt van Napoli speelt. De Italiaanse grootmacht staat momenteel vijfde en heeft Champions League-kwalificatie nog in eigen hand.

De club uit Napels is dus nog in afwachting van de ontwikkelingen, maar de clubleiding acht de kans groot dat Kalidou Koulibaly deze zomer dan toch een volgende stap maakt. Liverpool zou vijftig miljoen euro willen bieden en de Serie A-club zou in tegenstelling tot een jaar geleden nu wel medewerking verlenen.

Zo zijn er meer opties voor Koulibaly. De kans op zijn afscheid is dus groot en dus heeft Napoli meteen contact gelegd met Feyenoord omtrent Senesi. De Argentijnse verdediger heeft al laten weten open te staan voor het spelen in Napels, waar landgenoot Diego Maradona tot een icoon uitgroeide. Bij een goed bod zou Feyenoord bovendien mee willen werken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *