‘Giovanni van Bronckhorst kan naar de Premier League’

Giovanni van Bronckhorst kan aan de bak in de Engelse Premier League. Newcastle United overweegt namelijk om hem aan te stellen als nieuwe manager. Met dit nieuws pakt het medium The Chronicle uit.

Volgens het Britse medium dreigt Newcastle afscheid te nemen van Steve Bruce. De resultaten vallen tegen en dus zou de clubleiding voor volgend seizoen een ander gezicht voor de groep overwegen. Van Bronckhorst is op de shortlist gezet, net als Eddie Howe (ex-AFC Bournemouth).

Van Bronckhorst was tot de zomer van 2019 werkzaam als trainer van Feyenoord. Later ging hij aan de slag in China, maar daar nam hij al snel weer afscheid. Op dit moment is hij niet in het bezit van een baan.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *