FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Sam Beukema verruilt GA Eagles voor AZ’

Sam Beukema zal na de zomer voor AZ spelen. Dit weet het medium Voetbal International te melden. Beukema maakt dit seizoen veel indruk bij Go Ahead Eagles. Zo heeft hij onder meer een belangrijke bijdrage in het grote aantal clean sheets van de club en scoorde hij als verdediger al zeven keer.

Het kwam hem op zowel binnen- als buitenlandse interesse te staan. Naast AZ werden de afgelopen weken onder meer Feyenoord en FC Utrecht genoemd, evenals clubs als Norwich City, Eintracht Frankfurt, Parma en Bologna.

Beukema wordt vandaag (woensdag) nog medisch gekeurd. Wanneer hij die keuring goed doorstaat, zal hij later op de dag een meerjarig contract tekenen. Een exact transferbedrag wordt door VI niet genoemd, maar het medium weet wel te melden dat hij na Jan Kromkamp (1,5 miljoen) de duurste uitgaande transfer uit de clubgeschiedenis zal worden. Beukema had in Deventer nog een contract tot de zomer van 2023.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *