‘Arne Slot zocht zelf contact met Feyenoord’

Arne Slot zou zelf contact hebben opgenomen met Feyenoord om daar als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Dit weet journalist Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad te melden.

De Feyenoord-watcher ging ook nog in op de berichten over een opstootje op de training, dat vervolgens door iedereen wordt ontkend. “Malacia zette tijdens de training een stevige tackle in en belandde vol op de voet van Berghuis. Malacia stond op en Berghuis gooide woedend de hoekvlag weg”, zo geeft hij aan. “Geen incident waarbij journalisten meteen naar hun redactie moeten bellen om ruimte te reserveren op de voorpagina, totaal niet zelfs. Maar in een verhaal na Feyenoord-FC Emmen, waarbij het na afloop vooral over Berghuis ging, wel een zinnetje waard om te beschrijven hoe de aanvoerder van Feyenoord zich voelt. Met meer voorbeelden hoor.”

Grasmeester Erwin Beltman twitterde direct dat er helemaal geen cornervlaggen staan op het trainingscomplex. “Maar als Feyenoord een partijtje speelt, bakent de technische staf het veld natuurlijk gewoon af en staan er dus op de hoeken gele stokken. Ik heb er nog een foto van”, zegt hij daarover. “Beltman weet dat ook, maar vond het geen authentieke cornervlaggen, want er hing geen vlaggetje aan. Daarmee trekt hij in mijn ogen bewust een bepaalde geloofwaardigheid in twijfel. Zo werkt het tegenwoordig.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *