FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Frank de Boer ongeloofwaardig door bizarre keuze’

De interlandperiode voor Oranje zit er voorlopig op. Er werd verloren van Turkije en gewonnen van Letland en Gibraltar. De analisten van ESPN kijken in het programma Voetbalpraat terug op deze reeks en er is de nodige kritiek.

Zo vindt commentator Leo Driessen het waanzin dat Ryan Babel nog altijd opgeroepen wordt, ‘omdat hij zo goed in de groep ligt’. “Dit is niet meer vol te houden, hoor. Je kan toch wel iemand anders vinden die ook ‘zo goed in de groep ligt’? Ik gun het iedereen van harte hoor, maar je moet wel om de juiste redenen de goede keuzes gaan maken nu.”

“Het is niet meer geloofwaardig als je jongens als Cody Gakpo en Wout Weghorst thuislaat, omdat Babel ‘zo goed in de groep ligt’.” Hedwiges Maduro denkt desondanks dat Babel gewoon mee zal gaan naar het EK. “We willen het misschien allemaal niet, maar ik denk dat De Boer denkt: ‘Babel gaat mee.’ We zitten al vlak voor het EK, De Boer gaat hem nu niet meer af laten vallen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *