FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Hierom verkoos Sam Beukema AZ boven Feyenoord’

Sam Beukema speelt na de zomer voor AZ. De mandekker komt over van GA Eagles en tekent in Alkmaar een contract tot medio 2026. Hij sprak ook met Feyenoord maar wees ze af.

“Het kan eigenlijk niet beter. Ik heb een contract getekend bij deze prachtige profclub. Het is voor mij een hele mooie dag”, glundert Beukema (22). “Ik ga echt uit van mijn gevoel. Ik heb gesprekken met Feyenoord gevoerd maar het plan is voor mij het allerbelangrijkste. AZ wou heel erg doorpakken, dus op basis daarvan heb ik mijn keuze gemaakt.”

De 22-jarige Beukema werd onlangs nog gekozen als de Beste Speler van de 3e periode van de Keuken Kampioen Divisie. Hij speelde sinds zijn debuut in 2017 65 wedstrijden voor de Eagles (10 goals), waarvan 32 duels in het huidige seizoen. Mede dankzij hem hielden de Deventenaren dit voetbaljaar al 22 keer (!) de nul.

One thought on “‘Hierom verkoos Sam Beukema AZ boven Feyenoord’

  1. In de jaren zestig ging ik de ene week naar Feyenoord en de andere naar Sparta voor de thuiswedstrijden en de uitwedstrijden van Feyenoord. Wat een heerlijke tijd en wat waren die clubs toen sterk. Ja, dat is veranderd. Door het ontbreken van de juiste boekhouders in de besluitvorming, toch?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *