FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord op de tribune voor 21-jarige linkeraanvaller Jason Mbock’

Een delegatie van Feyenoord zat gisteren op de tribune tijdens het duel tussen Grasshopper en Neuchatel Xamax. Dit om de verrichtingen van de linkeraanvaller Jason Mbock te bekijken. Dit weet de Franse krant L’Equipe te melden.

De aanvaller begon overigens op de bank, maar kwam na ruim een uur spelen in het veld. In de met 1-4 gewonnen wedstrijd van Neuchâtel Xamax maakte de buitenspeler vlak voor tijd een treffer.

Mbock is eigendom van Ángers, dat hem heeft uitgeleend aan de Zwitserse club. Ook twee clubs uit de hoogste divisie van Frankrijk houden hem naar verluidt in de gaten. Met een marktwaarde van slechts 50.000 euro lijkt Mbock financieel wel haalbaar voor Feyenoord.

Feyenoord haalde vorig jaar zomer Bryan Linssen al als linksbuiten, maar hij speelt de laatste tijd vooral als spits. Om die reden wisselen Luis Sinisterra en Ridgeciano Haps elkaar vaak af. Het is niet duidelijk of diens mogelijke komst gevolgen heeft voor Sinisterra en/of Linssen.

 

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *