FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord verrast met terughalen van oud-speler’

Feyenoord wordt volgens de Turkse media gelinkt aan verdediger Edgar Ie. Die speler huurde ze vorig seizoen al van Trabzonspor maar namen hem toen niet definitief over.

wist immers geen vaste basisplaats af te dwingen en de vraagprijs aftikken was gezien de financiële problematiek geen optie. Toch zou de verdediger niet uit het vizier zijn verdwenen. In De Kuip neemt men deze zomer afscheid van Eric Botteghin, Sven van Beek en waarschijnlijk ook Marcos Senesi.

Er moeten dus nieuwe verdedigers bij en volgens Karadeniz Gaztesi is Ié opnieuw in beeld voor één van deze vacatures. Trabzonspor zou vijf miljoen euro hebben genoemd als vraagprijs, maar of Feyenoord zo’n bod wil aftikken is zeer de vraag.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *