FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord probeert Steven Berghuis voor de club te behouden’

Volgens de Telegraaf gaat Feyenoord zich inspannen voor een langer verblijf van sterspeler Steven Berghuis. Ze willen een zomers vertrek van de 29-jarige aanvaller proberen te voorkomen. Hij is voor slechts vier miljoen euro op te pikken.

Berghuis is daardoor een interessante speler voor veel clubs. Feyenoord wil zijn sterspeler echter niet kwijtraken. Dat geldt ook voor Arne Slot, de nieuwe trainer van de Rotterdammers. Hij heeft al een gesprek met de technisch begaafde linkspoot en is van plan het team rond Berghuis te bouwen. De plannen van Slot zullen de aanvaller ongetwijfeld bevallen. De voormalig trainer van AZ wil namelijk aanvallend voetbal spelen met hoge pressing, iets waar Berghuis al langer naar verlangt.

Niet alleen Slot, ook technisch directeur Frank Arnesen het bestuur van Feyenoord wil Berghuis dolgraag behouden. De Rotterdammers zijn bereid om extra inspanningen verrichten om de sterspeler langer aan zich te binden. De aanvoerder, dit seizoen goed voor zestien goals en twaalf assists, is op dit moment al de best verdienende speler van Feyenoord.

Berghuis en zijn management laten zich in deze fase van het seizoen niet uit over de toekomst. De aanvaller wil zich op dit moment focussen op het bereiken van Europees voetbal met Feyenoord en het EK met het Nederlands elftal. Bovengenoemde krant schrijft dat Berghuis op dit moment niet in gesprek is met andere clubs en zijn toekomst nog ongewis is.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *