FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Steven Berghuis zou nooit aanvoerder moeten zijn’

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Feyenoord hoopt haar sterspeler Steven Berghuis deze zomer te kunnen behouden. Bij FC Rijnmond is er lof voor de aanvoerder maar trekken ze ook een harde conclusie over hem.

“Berghuis is er eentje voor wie je een kaartje koopt”, zo jubelt Ruud van Os in de regionale talkshow. Rob Baan, oud-directeur van Feyenoord, haakt in: “De zwakte van Feyenoord is dat er te weinig persoonlijkheden in het team lopen. Berghuis is niet voor niks aanvoerder, want eigenlijk zou hij nooit aanvoerder moeten zijn.”

Baan kan zich goed inbeelden dat Feyenoord en Berghuis een afspraak hebben gemaakt om ‘er beter’ van te worden. “Berghuis wordt niet nóg meer waard, omdat leeftijd ook een rol gaat spelen”, aldus Baan, die in het geval van een zomertransfer voor de Italiaanse Serie A pleit. “Die competitie is namelijk aanvallender gaan denken.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.