FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Vanaf eind april weer publiek in de voetbalstadions’

De regering wil aan het einde van de maand weer voetbalsupporters toelaten in de voetbalstadions. Dit wist sportmarketeer Chris Woerts te melden gisterenavond in het programma Veronica Inside.

“Vanaf de speelronde van 25 april zal er bij alle wedstrijden in de Eredivisie weer publiek aanwezig zijn”, aldus Woerts. “Ik denk dat er tussen de 5.000 en 10.000 supporters per wedstrijden aanwezig mogen zijn, afhankelijk natuurlijk van de capaciteit van het stadion. Maar het is de bedoeling dat er bij de laatste vier of vijf speelrondes gewoon publiek bij komt.”

Ook volgens Woerts is het belangrijk dat er weer supporters in het stadion mogen komen. “Ze zijn er bijna een jaar niet geweest en de seizoenskaartacties moeten er komen om weer te verlengen. Ze moeten de liefde weer een beetje voelen van de club en het stadion, dus vanaf eind april weer naar het stadion”, zo gaf hij aan. “Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft hier al toestemming voor gegeven. Het moet alleen nog formeel gedaan worden.”

In het geval van Ajax zou het over nog drie thuiswedstrijden gaan. Indien de berichtgeving klopt zouden de thuiswedstrijden tegen AZ, FC Emmen en VVV-Venlo weer met supporters gespeeld gaan worden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *