FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord verwijdert spandoeken in aanloop bekerfinale

Feyenoord is vandaag begonnen met het verwijderen van 5000 spandoeken uit het stadion. Dit met het oog op de bekerfinale die aanstaande is tussen Ajax en Vitesse.

Het was al bekend dat de spandoeken afgelopen zondag tijdens het thuisduel met Fortuna Sittard voor het laatst in het stadion van Feyenoord te bewonderen waren. De supportersactie begon vorig jaar november, groeide uit tot een groot succes en leidde in maart tot een volle Kuip.

Op last van de KNVB worden de creaties uit het stadion verwijderd. De Nederlandse voetbalbond wil dat de bekerfinale tussen Ajax en Vitesse in een neutrale omgeving wordt gespeeld, dus zonder de massale steunbetuigingen aan Feyenoord. De eindstrijd in het bekertoernooi wordt volgende week zondag om 18.00 uur gespeeld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *