FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘AC Milan wil zich versterken met voormalig Feyenoorder’

Sofyan Amrabat mag zich wederom gaan opmaken voor een mooie transfer. Hij speelt momenteel voor Fiorentina en heeft zich door zijn goede spel nu in de kijker gespeeld van AC Milan.

Dat schrijft La Gazzetta dello Sport althans. AC Milan zou zo’n twintig miljoen euro op tafel willen leggen voor de middenvelder, het bedrag waarvoor La Viola hem vorig jaar ophaalde bij Hellas Verona. Vooralsnog wil de Italiaanse club dan ook nog niet meewerken, aangezien het geboden bedrag relatief laag is. Vorig seizoen leek Napoli lang op vinkentouw te zitten, maar die overgang kwam destijds niet af.

Amrabat speelde eerder bij FC Utrecht, waar hij een transfer verdiende naar Feyenoord. In Rotterdam-Zuid kon hij niet doorbreken, maar via Club Brugge gebeurde dat bij Hellas Verona alsnog. Die club nam hem over van de Belgische club, maar verkocht hem meteen weer aan Fiorentina. Ook in Florence is de international van Marokko een vaste waarde.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *