FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord kan komst van Guus Til nu alweer vergeten’

Eerder werd bekend dat Feyenoord een oogje heeft op Guus Til maar volgens het medium Feyenoord Transfermarkt is hij simpelweg niet te betalen voor de Rotterdammers.

Til, dit seizoen verhuurd aan SC Freiburg, staat nog altijd onder contract bij Spartak Moskou en de Russen willen volgens FeyenoordTM een huursom zien van liefst 1,7 miljoen euro. Dat geld is bij Feyenoord simpelweg niet beschikbaar, waardoor er van een tijdelijke overstap vooralsnog geen sprake is.

“Niets concreets”, stelt het doorgaans goed ingevoerde fanmedium dan ook. Of Spartak Moskou wellicht water bij de wijn zou willen doen, is niet bekend. Vooralsnog lijkt Feyenoord dan ook naar andere opties te moeten kijken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *