FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot wil Guus Til naar Feyenoord halen’

Er wordt momenteel intern bij Feyenoord gekeken naar de mogelijkheden om Guus Til binnen te halen. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

Hij wordt door het dagblad gezien als ‘ideale speler voor de positie achter de diepe spits’. Slot ziet in zijn 4-3-3-formatie het liefst een ‘loper’ op tien. Na Til was dat in zijn AZ-fase Dani de Wit. Til brak door bij de Alkmaarders toen Slot er nog assistent-trainer was. In 2019 verdiende de middenvelder een transfer naar Spartak Moskou en werd voor 16 miljoen euro de duurste aankoop ooit van de club. Hij kon de verwachtingen er echter niet waarmaken.

Afgelopen zomer tekende hij een tweejarig huurcontract bij SC Freiburg. Na dit seizoen loopt die verbintenis dus nog door, maar ook in de Bundesliga wilt het niet bepaald vlotten. Het valt niet uit te sluiten dat beide partijen na de huidige jaargang vervroegd afscheid van elkaar nemen. Dat biedt wellicht mogelijkheden voor Feyenoord, al is het de vraag of de Rotterdammers zijn komst kunnen financieren. In Moskou heeft Til nog een contract tot medio 2023.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *