‘Stefan de Vrij kan naar drie Europese topclubs’

Stefan de Vrij heeft de clubs voor het uitkiezen. Volgens verslagggever Emile Schelvis kan de mandekker namelijk kiezen uit PSG, Manchester City en Liverpool.

“Hij heeft drie geweldige aanbiedingen binnen gekregen in de afgelopen periode van Paris Saint-Germain, Liverpool en Manchester City”, laat Schelvis weten bij Ziggo Sport. “Hij kan daar tekenen, maar dan moet Inter nog wel even meewerken.”

De kans lijkt realistisch dat dat gaat gebeuren. “Dan zou je denken: dat gaat ze toch niet doen voor de beste verdediger van de Serie A? Inter verkeert in grote financiële nood en zijn wel geneigd om mee te werken. Moeten misschien wel meewerken, want ook met De Vrij lopen nog een aantal financiële zaken die nog niet afgehandeld zijn.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *