FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil Jonas Svensson overnemen van AZ’

Arne Slot staat na de zomer onder contract bij Feyenoord en hij wil graag proberen om Jonas Svensson mee te nemen van AZ. Een overstap van Svensson naar Feyenoord werd vanuit AZ-hoek altijd naar het rijk der fabelen verwezen, maar dat heeft Valentijn Driessen niet kunnen overtuigen. In een video-item van De Telegraaf stelt de journalist: “Hij is transfervrij en zou zomaar kunnen komen.”

“Bij AZ roepen ze dan dat Feyenoord geen verbetering is, zoals ze dat nu ook bij Vitesse roepen over Doekhi. Maar Feyenoord heeft nog wel steeds de uitstraling van een topclub en bij Feyenoord presteren is toch heel anders dan bij AZ. Er zit veel meer druk op. Ik sluit niet uit dat Svensson het uiteindelijk toch gaat doen”, aldus Driessen.

De journalist acht een Eredivisie-rentree van Guus Til daarentegen minder waarschijnlijk. Driessen noemt een bedrag van 1,6 of 1,7 miljoen euro. “Dat geld moet Feyenoord dan betalen aan Spartak Moskou, waar hij eigendom van is. Ze willen hem wel verhuren, maar dan kost hij ook meer dan anderhalf miljoen euro. Dat is heel veel.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.