FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dirk Kuyt zou meer geduld moeten hebben’

Feyenoord kiest na de zomer voor Arne Slot als nieuwe hoofdtrainer. En sinds februari is Dirk Kuyt vertrokken bij de club. Technisch directeur Frank Arnesen gaat hier nu verder op in.

In gesprek met Hand in Hand vertelt Arnesen: “Dirk wil graag hoofdtrainer worden. We hadden hem heel graag hier gehouden, ik heb Dirk heel hoog zitten, als mens en als coach. Ik denk dat hij iets meer geduld zou moeten hebben, hij vindt zelf dat hij er nu klaar voor is.”

“Ik vond niet dat dat nu al paste bij Feyenoord 1. Het zou zowel voor hem en Feyenoord een heel groot risico zijn geweest. Maar ik hoop dat hij op een later moment ooit bij Feyenoord terugkeert als hoofdtrainer”, aldus Arnesen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *