FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil verlengen met Senesi en Berghuis’

Feyenoord wil Marcos Senesi en Steven Berghuis langer voor de club behouden. En daarom gaan ze met het tweetal in gesprek over een nieuw contract.

Technisch directeur Frank Arnesen is al druk in onderhandeling met de Argentijnse centrumverdediger. “Meer is er niet over te vertellen”, zo geeft hij aan in gesprek met Hand in Hand. “Zijn contract loopt na dit seizoen hoe dan ook nog twee jaar door, tot medio 2023. Ik hoop en verwacht een goed resultaat.”

De toekomst van Berghuis ligt volgens Arnesen ‘niet in de handen van Feyenoord’. “Hij heeft een clausule dat hij weg kan in de zomer tegen gelimiteerde transfersom. Ik vind dat hij van heel veel waarde is geweest en nog kan zijn. Ik hoop inderdaad dat hij ons blijft.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.