FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Arne Slot heeft transferplan Feyenoord in het hoofd’

Arne Slot staat na de zomer aan het roer bij Feyenoord en de komende maanden zal hij moeten gebruiken om een knappe selectie neer te zetten. En daarvoor heeft hij al de nodige ideeen in zijn hoofd zitten.

Het AD schrijft: “De nieuwe trainer van Feyenoord wil voetballen met een balvaste spits waar een slimme en voortdurend diep lopende schaduwspits handig omheen kan voetballen. Hij heeft ze eigenlijk allebei niet voor handen. De Deen Nicolai Jörgensen is er al lange tijd meer niet dan wel, en een echte ‘lopende tien’ heeft de club simpelweg niet in huis.”

“Het is juist daarom dat de naam Guus Til, die eigendom is van Spartak Moskou maar inmiddels op huurbasis bij Freiburg speelt, in Rotterdam soms valt als mogelijke huurling voor na de zomer. Til kwam dit seizoen slechts 96 minuten in actie in de Bundesliga”, zo weet het medium.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *